Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegospaghetti 350 gramów
boczek wędzony 6 plastry
pieczarki 250 gramów
szpinak 200 gramów
ser błękitny 100 gramówWykonanie:
Makaron zgotować wg przepisu na opakowaniu.
Boczek pokroić na kawałki, a oczyszczone
pieczarki na plasterki.
Boczek ułożyć na rozgrzanej patelni, a kiedy będzie chrupiący i wytopi się z niego tłuszcz, wrzucić
grzyby i smażyć 4 minuty. Dodać odcedzony
makaron, oczyszczony
szpinak i pokruszony
ser. Mieszając podgrzewać 3 minuty, aż
szpinak zmięknie, a
ser zacznie się topić. Rozłożyć na talerze.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
GrzybówPotrawy z
MakaronemPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: