Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
majonez 250 gramówpasta pomidorowa 1 łyżek stołowych
czosnek roztarty 1 ząbki
natka pietruszki posiekana 1 łyżek stołowych
papryka czerwona posiekana 1 łyżek stołowychWykonanie:
Majonez wymieszać z pastą
pomidorową i
czosnkiem. Przybrać
natką i
papryką.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: