ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomajonez 250 gramówpasta pomidorowa 1 łyżek stołowychczosnek roztarty 1 ząbkinatka pietruszki posiekana 1 łyżek stołowychpapryka czerwona posiekana 1 łyżek stołowychWykonanie:Majonez wymieszać z pastą pomidorową i czosnkiem. Przybrać natką i papryką.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: