Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokapelusze kani 6 sztuk
jajka 2 sztuk
bułka tarta 3 łyżek stołowych
oliwa 4 łyżek stołowych
masło 2 łyżek stołowych
słodka papryka 1/2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:- kanie dokładnie oczyścić-
jajka roztrzepać, doprawić
solą i
pieprzem-
bułkę tartą wymieszać z
papryką-
grzyby maczać w
jajku a następnie w
bułce tartej- smażyć na rozgrzanej
oliwie z dodatkiem
masła 5-10 min z każdej strony aż staną się złoteAutor: madzikxxZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: