Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
galaretka 3 sztuk
śnieżki 2 sztuk
mleko 2 szklanek
Winogrona według uznania
brzoskwinie 2 sztukwiórki
czekoladowe według uznaniaWykonanie:
Galaretkę rozpuszczamy osobno w 300 ml gorącej
wody, studzimy. Do salaterek wlewamy porcję
czerwonej galaretki( połowę zostawiamy) i odstawiamy do stężenia. Wlewamy
zieloną galaretkę, odstawiamy. Połówki
winogron i plasterki
brzoskwiń układamy a następnie zalewam
żółtą galaretką i odstawiamy do stężenia. Wlewamy resztę
czerwonej galaretki i odstawiamy do stężenia.Ubijamy
śnieżki z
mlekiem, nakładamy do salaterek i posypujemy wiórkami czekoladowymi.Uwagi:
galaretki ( czerwona zielona żółta)Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryInneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: