Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
miód 4 łyżek stołowych
musztarda 4 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
sos tabasco według uznania
sok z cytryny 1 sztuk
koperek 0,25 pęczek
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Wymieszać
musztardę,
miód,
sos tabasco,
olej, sok z jednej
cytryny i posiekany
koperek. Doprawić do smaku
pieprzem oraz
solą. Podawać z pieczonymi
ziemniakami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: