ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegowarzywa mieszane 1 kilogramówolej 6 łyżek stołowychmusztarda 2 łyżek stołowychkeczup 2 łyżek stołowychmiód 2 łyżek stołowychsok z cytryny według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Marynata: zmiksować olej z musztarda, keczupem, miodem, sokiem z cytryny oraz solą do smaku.Oczyszczone warzywa (np. bakłażan, cukinia, papryka, cebula) pokroić na kawałki, zalać marynatą i odstawić na 30 minut. Piec na rozgrzanym ruszcie z obu stron po kilka minut. Grillowane warzywa podawać z pszenna bułką oraz dowolnymi sosami jogurtowymi.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: