ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomakaron rurki 400 gramówcykoria 4 sztukboczek wędzony 200 gramówolej 2 łyżek stołowychnatka pietruszki 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotować makaron w/g przepisu na opakowaniu. Oczyszczona cykorie pokroić w szerokie paski. Boczek tez pokroić w paski i podsmażyć na oleju, dodać cykorię i chwile poddusić. Wymieszać z odcedzonym makaronem, doprawić do smaku solą oraz pieprzem i posypać posiekana natka pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MakaronemPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: