Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 1 sztuk
olej 4 łyżek stołowych
kapusta włoska 0.5 sztukementaler 40 gramów
ryż 3 łyżek stołowychgąska zielonka 200 gramów
przecier pomidorowy 1 łyżek stołowych
papryka słodka według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Posiekaną
cebulę podsmażyć na
oleju, dodać pokrojoną, sparzoną
kapustę włoską,
sól,
pieprz oraz
paprykę, zalać
wodą i zagotować. Dodać osobno ugotowany
ryż oraz
koncentrat pomidorowy i gotować jeszcze chwilę. Gotową zupę, już na talerzach posypać utartym ementalerem.Potrawy z
GrzybówZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: