ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegosałata 1 kostekrzodkiewki 1 pęczekszczypiorek 1 pęczekcebula czerwona 1 sztukjajko 2 sztukoliwa z oliwek 5 łyżek stołowychsok z cytryny według uznaniasól 1 szczyptapieprz 1 szczyptaWykonanie:Sałatę umyj, porwij na małe kawałki, dodaj pokrojoną w plastry rzodkiewkę, posiekane jajka i szczypiorek.Sos: oliwę połącz z sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem, dodaj pokrojoną w drobną kostkę czerwoną cebulkę. wszystko razem wymieszaj, polej sałatę.Autor: renataliwZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: halaData: 2009-08-19pyszna!!!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: