Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ogórki 5 sztuk
łosoś wendzony 3 plastry
sok z cytryny 0,5 sztuk
sól według uznania
natka pietruszki według uznania
zielenina według uznaniaWykonanie:Obrane
ogórki kroimy wzdłuż na połowę, osuwamy pestki, poruszamy
sola i układamy wydrążoną strona na ściereczce by wypiła nadmiar soku.plastry
łososia kroimy kropimy
cytryna. środki
ogórków wykładamy
pietruszka, na to nakładamy
łososia i przybieramy
zielenina. gotowe można podawać.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: