ßßß Cookit - przepis na Biszkopt bezglutenowy

Biszkopt bezglutenowy

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 2
(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
jajko 4 sztuk
cukier puder 1 szklanek
mąka ziemniaczana 0.33 szklanek
Wykonanie:
Jaja ubijamy dokładnie z cukrem pudrem, dodając mąkę ziemniaczaną. Mieszamy dokładnie i układamy na formę wysmarowaną masłem i posypaną mąką ziemniaczaną. Pieczemy w dobrze nagrzanym piecu. Podajemy do deseru między posiłkami. Przechowujemy pod szkłem.
11 Miesięcy
Ciasta i Desery
Komentarze:
Autor: mloda-mama
Data: 2012-01-24
no gdby bylo wiadomo ile pieci w jakiej temperaturze bylo by swietnie.
Autor: gg
Data: 2010-03-27 jak dlugo pieczemy i w jakiej temperaturze?
Autor: pawlo1404
Data: 2008-12-12
Znajomy ma celiakię. Zrobiłem ten biszkopt z galaretką i go zaprosiłem. Mówił, że jest super.
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3181/Biszkopt-bezglutenowy