Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
jajko 4 sztuk
cukier puder 1 szklanek
mąka ziemniaczana 0.33 szklanekWykonanie:
Jaja ubijamy dokładnie z
cukrem pudrem, dodając
mąkę ziemniaczaną. Mieszamy dokładnie i układamy na formę wysmarowaną
masłem i posypaną
mąką ziemniaczaną. Pieczemy w dobrze nagrzanym piecu. Podajemy do deseru
między posiłkami. Przechowujemy pod szkłem.11 MiesięcyCiasta i DeseryKomentarze:Autor:
mloda-mamaData: 2012-01-24no gdby bylo wiadomo ile pieci w jakiej temperaturze bylo by swietnie.Autor: ggData: 2010-03-27 jak dlugo pieczemy i w jakiej temperaturze?Autor: pawlo1404Data: 2008-12-12Znajomy ma celiakię. Zrobiłem ten
biszkopt z
galaretką i go zaprosiłem. Mówił, że jest super.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: