ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegofilet z łososia 150 gramówoliwa 1 łyżek stołowychczosnek 2 ząbkiśmietana 150 mililitrówkoperek 1 łyżek stołowychpieprz biały według uznaniasól według uznaniamakaron 250 gramówsok z cytryny według uznaniaWykonanie:Pokroić w kawałki filet z ryby świeżej lub wędzonej. Mięso wrzucić na łyżkę rozgrzanej oliwy. Dodać oczyszczony, rozdrobniony czosnek, potem śmietanę posoloną (by się nie zważyła) oraz posiekany koperek. Mieszając, doprawić do smaku pieprzem oraz solą. Połączyć z ugotowanym makaronem i skropić sokiem z cytryny. Podawać na ciepło udekorowane gałązkami koperku.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MakaronemPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: