Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kalafior 500 gramówrosół 2 kostek
śmietana 2 łyżek stołowych
rzeżucha 4 łyżek stołowychWykonanie:
Kostki rosołowe rozpuścić w 800ml wrzącej
wody, dodać
kalafior i gotować ok. 15 minut. Zupę zmiksować. Dodać
rzeżuchę, doprawić
śmietaną.Uwagi:
mrożony kalafior, rosół królewskiAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!ZupyZupy weg.Komentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-18Polecam! Smakowało mojej całej rodzinieDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: