ßßß Cookit - przepis na Surówka z kapusty pekińskiej po azjatycku.

Surówka z kapusty pekińskiej po azjatycku.

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 1
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
kapusta pekińska 1 sztuk
ogórek zielony 1 sztuk
cebule czerwone 2 sztuk
jabłko kwaśne 2 sztuk
seler naciowy łodyga 2 sztuk
sok z cytryny według uznania
sos sojowy słodki według uznania
Wykonanie:
Kapustę i ogórka kroimy na cienkie paski, selera naciowego kroimy w cienkie półplasterki podobnie cebulę i jabłka które kropimy solidnie sokiem z cytryny.
Wszytskie te składniki dokładnie mieszamy i polewamy według osobistych upodobań sosem sojowym.
Uwagi:
Potrawę podajemy nie później niż 10 minut po zrobieniu.
Autor: kizuh
Zobacz inne przepisy użykownika!
Inne
Surówki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5780/Surowka-z-kapusty-pekinskiej-po-azjatycku