Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 1Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta pekińska 1 sztuk
ogórek zielony 1 sztuk
cebule czerwone 2 sztuk
jabłko kwaśne 2 sztuk
seler naciowy łodyga 2 sztuk
sok z cytryny według uznania
sos sojowy słodki według uznaniaWykonanie:
Kapustę i
ogórka kroimy na cienkie paski,
selera naciowego kroimy w cienkie półplasterki podobnie
cebulę i
jabłka które kropimy solidnie
sokiem z cytryny.Wszytskie te składniki dokładnie mieszamy i polewamy według osobistych upodobań
sosem sojowym.Uwagi:Potrawę podajemy nie później niż 10 minut po zrobieniu.Autor: kizuhZobacz inne przepisy użykownika!InneSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: