Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
pomidory 3 sztuk
oliwki faszerowane
papryką 80 gramów
szczypiorek 1 sztuk
koncentrat pomidorowy 1 łyżek stołowych
ser żółty 4 sztuk
sałata według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Umyte
pomidory pokroić w drobną kostkę, a
oliwki drobniutko posiekać i razem przemieszać.Dodać opłukany i posiekany
szczypiorek oraz koncentrat, mieszając doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem, odłożyć na kilka minut w chłodne miejsce. Następnie rozsmarować na plasterkach
żółtego sera, ostrożnie zwinąć w ruloniki i przekroić na pół.Opłukanymi, osuszonymi liśćmi
sałaty wyłożyć 4 talerze, a na wierzchu umieścić ruloniki i posypać
szczypiorkiem. Podawać z
ciemnym pieczywem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiKomentarze:Autor: LusiaData: 2009-04-13Znam to :) Super sposób na szybką przekąskę w razie niespodziewanych gości :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: