Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
udka z kurczaka wędzone 2 sztuk
kukurydza 1 puszka
fasola czerwona 1 puszka
ananasy 1 puszka
majonez 3 łyżek stołowych
sól według uznania
Seler z zalewy 1 szklanek
pieprz według uznaniaWykonanie:
Kukurydzę,
fasolę,
selera i
ananasa odsączyć,
fasolę można przepłukać
wodą bo zalewa bywa trochę maziowata.
Ananasa pokroić w kostkę.Obrać
kurczaka z kości i również pokroić.Dodać
majonez,
pieprz do smaku...i gotowe!Smacznego!Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: