Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
bryndza 125 gramów
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 0,5 pęczek
ogórek 0,5 sztuk
koperek według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Ser rozetrzeć widelcem. Oczyszczone
rzodkiewki i
ogórek zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Opłukany, osuszony
szczypiorek i
koperek posiekać. Wszystko razem wymieszać(oprócz
koperku) i doprawić
pieprzem. Przełożyć do miseczki i posypać
koperkiem. Podawać z tostami lub
pełnoziarnistym chlebem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: