ßßß
            
        
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegobryndza 125 gramówrzodkiewka 1 pęczekszczypiorek 0,5 pęczekogórek 0,5 sztukkoperek według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Ser rozetrzeć widelcem. Oczyszczone rzodkiewki i ogórek zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Opłukany, osuszony szczypiorek i koperek posiekać. Wszystko razem wymieszać(oprócz koperku) i doprawić pieprzem. Przełożyć do miseczki i posypać koperkiem. Podawać z tostami lub pełnoziarnistym chlebem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: