Wykonanie
« Powrót  
Pasta rybnaDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ryba wędzona 100 gramów
ser biały 100 gramów
przecier pomidorowy 3 łyżek deserowych
ogórki kwaszone 2 sztuk
cebulka 1 sztuk
sok z cytryny 1/2 łyżek deserowych
koperek według uznania
śmietana 2 łyżek deserowychWykonanie:
Rybę dokładnie obrać ze skóry i ości. Zmiksować ją z
twarożkiem. Do masy dodać pokrojone w drobną kostkę, słodką
cebulę oraz
ogórki kwaszone z jak najmniejszą ilością soku. Wkropić trochę
soku z cytryny, dodać
przecier pomidorowy oraz drobno pokrojony
koperek i wymieszać. Powoli wlać
śmietanę; pasta powinna być dość gęsta. podawać z
pieczywem.Autor: ankatoki1980Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybPowyżej 1 rokuSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: