ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopomidory 500 gramówcebula 2 sztukśmietana 0,5 szklanekkoperek 1 pęczeksok z cytryny według uznaniapieprz biały według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte pomidory pokroić na grube plasterki. Oczyszczoną cebulę tez tak pokroić. Opłukany, osączony koperek posiekać.Wymieszać śmietanę z koperkiem, doprawić solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Pomidory i cebule ułożyć w salaterce. Polać sosem śmietanowy i od razu podawać jako dodatek do wędlin, zimnych mięs lub na jarską kolację.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: