Wykonanie
« Powrót  
Pasta z makreliDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
wędzone makrele 2 sztuk
jajka 3 sztuk
majonez 250 dekagramów
cebula 1 sztuk
pieprz według uznania
przyprawa uniwersalna według uznaniaWykonanie:
Rybę oddzielic od ośći.
Jajka ugotowac gdy wystygną pokroic w kostkę,wymieszac z pokrojoną w kostke
cebulą.Dodac
rybe.Przyprawić.Dodac
majonez wymieszać.Autor: agnesj77Zobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Idealna na tostyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: