Wykonanie
Uwielbiam ciepłą
bułkę albo
chleb drwalski ze świeżo przygotowaną pastą
makrelową.. Mniam!Jeśli i Wy lubicie
ryby to pasta, którą prezentuję, będzie doskonała zarówno w
porze śniadania jaki i kolacji.SKŁADNIKI:2
makrele wędzone2
jajka ugotowane na twardo3-4
ogórki kiszone (można użyć również konserwowe)średnia
cebula3-4 duże łyżki
majonezusól,
pieprzWYKONANIE:1.
Makrelę obieramy ze skórki i dokładnie wybieramy z ości. Dokładnie ugniatamy ją widelcem.2.
Jaja gotujemy, studzimy i kroimy w drobną kosteczkę.3.
Ogórki i
cebulę również kroimy w kosteczkę.4. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy
majonez,
pieprz i
sól.
Smacznego!Pani M.