Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
chleb razowy czerstwy 300 gramów
bulion warzywny 1 litrów
kminek 2 łyżek deserowych
masło 2 łyżek stołowych
czosnek 2 ząbki
natka pietruszki według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Pokruszony
chleb zalać
bulionem lub posolona
wodą. Dodać
kminek, zagotować i pozostawić na ogniu tak długo, aż
chleb się rozgotuje. Zupę zmiksować, dodać
masło oraz rozdrobniony
czosnek. Mieszając, zagotować. Przed podaniem posypać posiekaną
natka pietruszki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: