ßßß Cookit - przepis na Zupa chlebowa

Zupa chlebowa

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
chleb razowy czerstwy 300 gramów
bulion warzywny 1 litrów
kminek 2 łyżek deserowych
masło 2 łyżek stołowych
czosnek 2 ząbki
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Pokruszony chleb zalać bulionem lub posolona wodą. Dodać kminek, zagotować i pozostawić na ogniu tak długo, aż chleb się rozgotuje. Zupę zmiksować, dodać masło oraz rozdrobniony czosnek. Mieszając, zagotować. Przed podaniem posypać posiekaną natka pietruszki.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Zupy
Zupy weg.
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11205/Zupa-chlebowa