Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajko 8 sztuk
cebula 0.5 sztuktłuszcz 5 dekagramów
śmietana 0.5 szklanek
sos beszamelowy 1.5 szklanek
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Jajka ugotować na twardo ,włożyć na chwilę do zimnej
wody, następnie obrać ze skorupek i pokrajać w cienkie plasterki. Obraną
cebulę opłukać pokrajać w cienkie talarki i zrumienić na tłuszczu na złoty kolor, dodać
śmietanę i wymieszać z beszamelem, przyprawić do smaku
solą i
pieprzem, dodać pokrajane
jajka, wymieszać,podgrzać.Potrawy z JajWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: