Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 5 sztuk
masło 2 łyżek stołowych
mleko 2 szklanek
bulion 2 szklanek
bagietka 0,5 sztuk
ser żółty 4 łyżek stołowych
pieprz biały według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone
cebule pokroić na plasterki i zeszklić na
maśle. Przełożyć do garnka z
bulionem (może być z kostki) i gotować 10 min. Wlać
mleko, zagotować, przyprawić
solą i
pieprzem. Do każdej porcji włożyć trochę grzanek z
bagietki pokrojonej w kostkę i posypać startym
żółtym serem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: