ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegomarchew 1 kilogramówpietruszka 1 kilogramówliście selera 1 kilogramówcebula 1 kilogramówróżeczki kalafiora 1 kilogramówszlachetne grzyby 0,5 kilogramówsól 50 dekagramówkorzenie selera według uznaniaWykonanie:Jarzyny i grzyby rozdrabniamy i mielimy, mieszamy z sola, dajemy do dużego kamiennego garnka lub słoików.Uwagi:Dodajemy do zup, sosów wielo smakowych, farszów, mięsa mielonego, kotlecików i zrazówAutor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Przetwory weg.Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: