Wykonanie
« Powrót  
Sos czosnkowyDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 6 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
czosnek 2 ząbki
śmietana 2,5 łyżek stołowych
majonez 2 łyżek stołowych
woda 3 łyżek stołowych
bazylia 2 łyżek deserowych
oregano 2 łyżek deserowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Do kubka lub miseczki wsypać
bazylię i
oregano, zalać je
wodą i poczekać 1 minutę. dodać
śmietanę,
majonez, oraz przeciśnięty
czosnek. Spróbować, dodać
soli i
pieprzu według uznania.Uwagi:Sos najlepiej smakuje gdy podaje się go na zimno.Autor: bartZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaSosy i pastyZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: