ßßß Cookit - przepis na Rumiane żeberka

Rumiane żeberka

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
magi 6 łyżek stołowych
żeberka 1 kilogramów
miód 4 łyżek stołowych
musztarda 2 łyżek deserowych
pieprz 1 szczypta
Wykonanie:
Połączyć magi, miód, pieprz, musztardę i łyżkę wody. Żeberka podzielić na porcje i posmarować marynatą, odstawić na 4 godziny w chłodne miejsce. Mięso wyjąć z marynaty i piec przez 20 minut z każdej strony. Podczas pieczenia smarować marynatą.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Grilla
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4570/Rumiane-zeberka