Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
magi 6 łyżek stołowych
żeberka 1 kilogramów
miód 4 łyżek stołowych
musztarda 2 łyżek deserowych
pieprz 1 szczyptaWykonanie:Połączyć
magi,
miód,
pieprz,
musztardę i łyżkę
wody.
Żeberka podzielić na porcje i posmarować marynatą, odstawić na 4 godziny w chłodne miejsce.
Mięso wyjąć z marynaty i piec przez 20 minut z każdej strony. Podczas pieczenia smarować marynatą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: