Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegomała głowka
kapusty 1 sztuk
czerwona cebula 1 sztuk
jabłko 1 sztuk
smietana 1/2 szklanek
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
musztarda 1 łyżek deserowychWykonanie:
Kapustę poszatkować drobno, zasolić, odcisnąć, pokropić
sokiem z cytryny.
Cebulę i
jabłko pokroić w drobną koteczkę.
Śmietanę rozcieramy z
musztardą. Łączymy wszystko razem, doprawiamy do smaku.Autor: edl26Zobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: