ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegołosoś wędzony 250 gramówtruskawki 200 gramówrukola 50 gramówmusztarda 1 łyżek deserowychmiód 1 łyżek deserowycholiwa 4 łyżek stołowychocet winny 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniaWykonanie:Sos: wymieszać ocet z musztardą, dodając powoli oliwę.Rukolę oczyścić i osuszyć. Oczyszczone truskawki pokroić na ćwiartki lub na plasterki.Wymieszać rukolę z truskawkami i połowa sosu. Na talerzach ułożyć łososia pokrojonego na plastry i polać pozostałym sosem. Na środku każdej porcji położyć sałatę. Danie oprószyć pieprzem (można użyć kolorowego pieprzu).Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: