Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
ryba wędzona 1 sztuk
majonez 1 sztuk
jajko 5 sztuk
ogórek kwaszony 2 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
natka pietruszki 0.5 sztukWykonanie:Ugotowane na twardo
jajka, obrać, przekroić na pół, wyjąć
żółtka. Dokładnie oczyszczoną z ości
rybę rozetrzeć z
żółtkami i kilkoma łyżkami
majonezu, doprawić
solą i
pieprzem.
Ogórka obrać, pokroić w plastry. Napełnić pastą połówki
jajek, ułożyć je na plastrach
kwaszonego ogórka, polać
majonezem i posypać
natką pietruszki.Uwagi:mała
ryba wędzona, mały
majonez,
natka pietruszki w pęczkuPotrawy z JajPotrawy z RybWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: