Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Kaszanka 8 sztuksos do potraw z grilla ostry 0 , 5 szklanek
czosnek 0,5 sztuk
jabłka 2 sztuk
cebula 1 sztuk
majeranek 2 łyżek stołowych
olej według uznaniaWykonanie:Oczyszczony
czosnek pokroić w cienkie plasterki, a
cebule w pół talarki. Obrane
jabłka pokroić w ćwiartki, a następnie w plasterki.Każdą
kaszankę posmarować grubo sosem, obłożyć plasterkami
jabłka,
czosnku oraz piórkami
cebuli. Posypać
majerankiem i zawinąć w posmarowana
olejem folie aluminiową.
Kaszanki grillować ok. 10 minut w średniej temperaturze.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: