ßßß
(2-3 porcje)Składniki:1/2 kg świeżego bobusól, pieprz2-3 łyżki śmietanki 36 %Przygotowanie:Ugotuj bób we wrzącej i osolonej wodzie do miękkości, przez około 15-20 minut i odcedź. Zachowaj szklankę wody z gotowania.Obierz z zewnętrznych skórek i przełóż do pojemnika blendera. Dodaj śmietankę i zmiksuj do uzyskania gładkiego puree. Dolewaj po trochu wodę z gotowania jeżeli będzie to konieczne.Dopraw puree solą i pieprzem do smaku i podawaj.Smacznego!
English versionBroad bean puree(2-3 servings)Ingredients:1/2 kg of fresh broad beanssalt, pepper2-3 tablespoons of double creamPreparation:Cook the beans in boiling salted water until tender, for about 15-20 minutes and drain. Reserve 1 cup of cooking water.Pop beans out of their skins and place in blender container. Add the cream and blend to a smooth puree adding reserved water if needed.Season the puree with salt and pepper to taste and serve.Enjoy!
Share the post "Puree z bobu / Broad bean puree"


