Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor stas jCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)
sólpieprzchlebmasloszynkaser gruijer
oliwkibiałe winoTosty "Mieszalnik" - sposób przygotowania: Najpierw na gorącą patelnię wrzucamy
masło,
potem lejemy biale wytrawne mniej więcej 2 łyżki stołowe, po 5 minutach wrzucasz
chleb, posmaż, aż się zarumieni. Następnie wrzuć
szynkę, a na koniec
ser. Póżniej zdejmij z patelni, dopraw
solą i
pieprzem, posyp
czarnymi oliwkami. Smacznego!Łatwy przepis na tosty francuskiePączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu