ßßß
Podzieliliśmy się na grupy kilkuosobowe. Każda grupa miała swojego mentora, moim akurat był Tomek. Przygotowywaliśmy danie wegetariańskie (jakżeby inaczej ;)) i było to wspaniałe, aromatyczne curry z dynią! Do jego przygotowania wykorzystaliśmy dużo świeżych warzyw i ziół. Bardzo spodobało Wam się zdjęcie, które wrzuciłam na instagram, prosiliście mnie później wiele razy o przepis, więc przygotowałam swoją wersje domową, bardziej pomidorową:Curry pomidorowe z dyniąOrganizatorom warsztatów bardzo dziękuję za zaproszenie. A tym wpisem rozpoczynam na blogu nową serię „Nowości”, w której będę Was informować o produktach nowych na rynku, a także różnych wydarzeniach, w których miałam okazję wziąć udział.NOWOŚĆ Nowy produkt na rynku WarsztatyAutorAnna SudołZ zawodu informatyk, z serca kucharz. Wegetarianka i wyznawczyni absolutnej relaksacji kuchennej. Twardy charakterek łagodzi i rekompensuje ludziom smacznym jedzeniem. Wiecznie w kuchni, wiecznie coś kombinuje. Chciałaby zostać sama sobie szefem i stworzyć coś co zapadnie wszystkim w pamięć.Poprzedni wpisZdrowy i łatwy deser bez cukru - Ciasto pistacjowe (wegańskie i bezglutenowe)Następny wpisSzybki obiad wegetariański - Orzechowe spring rollsyBezglutenowa pizza na spodzie z dyniDynia to bardzo wdzięczne i wszechstronne warzywo. [...] Czytaj dalej +Zdrowa dieta bezglutenowa – jadłospis na cały dzień cz. 4To już czwarty zdrowy jadłospis bezglutenowy, któr [...] Czytaj dalej +Najlepsza pizza bezglutenowaNie myślałam, że to możliwe, a jednak. Ta pizza sm [...] Czytaj dalej +Szybki obiad wegetariański – Curry pomidorowe z dyniąCzy wiesz, że koncentrat pomidorowy jest świetnym [...] Czytaj dalej +