ßßß
Przechodząc do rzeczy. Pancakes są pyszne i leciutkie. Bardzo puszyste, co mi jako wielbicielowi naleśników i słodkich śniadań bardzo odpowiada. Pachną kokosem i wanilią, choć ta druga pojawia się tutaj w tajemniczy sposób – placki składają się wszakże z trzech składników. Zjedzcie je choć raz, a zaręczam, że staną się waszym codziennym hitem.Składniki na 1 porcję:2 eko jaja „m”2 łyżki mąki kokosowej2 łyżki mleka (dowolnego)odrobina oleju rzepakowego
Przygotowanie:Składniki zmiksuj blenderem, lub wymieszaj trzepaczką.Patelnię posmaruj odrobiną oleju, najlepiej użyj do tego pędzelka silikonowego, porządnie ją rozgrzej i łyżką nałóż placuszki – 8-9 sztuk.Smaż pod przykryciem po 2 minuty z każdej strony!Smacznego