Wykonanie
Lubię dziwactwa i nietypowe połączenia. To może nie jest jakieś bardzo nietypowe, ale nie jest też codziennym połączeniem. Mnie zasmakowało bardzo. Jest zdrowo, smacznie i fikuśnie:)Przepis umieszczałam już jakiś czas temu, ale z niewiadomych dla mnie przyczyn..zniknął.

Składniki:garść
rukoli1
jabłko- najlepiej lekko kwaśne2 łyżki
startego sera pecorinosok z połowy
cytryny na sos:łyżka
oleju sezamowegopół łyżeczki
mioduszczypta
soliopcjonalnie gęsty sok z
granatuWykonanie:
Rukolę rozłóż na talerzu.
Jabłko pokrój w plastry i usuń gniazda nasienne, uważając żeby ich nie uszkodzić (jeśli nie macie cierpliwości ani ochoty na zabawę pokrójcie
jabłko w kostkę). Posyp
startym serem. Składniki na sos wymieszaj w miseczce i polej
sałatkę. Podawaj natychmiast po przygotowaniu.Smacznego!