Muffinki z niespodzianką w środku - drylowaną czereśnią,którą można zastąpić dżemem, wiśnią lubinnymi owocami z syropu.Składniki:-3 jajka-3/4 szklanki cukru pudru-8 dkg margaryny-1/2 szklanki mleka-2 niepełne szklanki mąki tortowej-szczypta soli-aromat-1/4 łyżeczki amoniaku-owoce z syropuAmoniak rozpuszczamy w mleku.Żółtka oddzielamy od białek.Białka ze szczyptą soli ubijamy na sztywną pianę.Żółtka ucieramy z cukrem pudrem,dodajemy aromat i miękką margarynę i miksujemy.Dodajemy mleko, mąkę i miksujemy.Dodajemy pianę z białek i mieszamy łyżką.Na dno foremek wykładamy po łyżce ciasta, na nim układamy odsączone owoce i przykrywamy ciastemdo wysokości 2/3 foremki.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 160 st. C na ok. 30 minut.Smacznego!