Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor arturionidasCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)2 łyżki stołowe
oleju400 ml
mleko (o zawartości tłuszczu 3.2%) 450 g Koncentratu ciasta
chlebowego "
Chleb bezglutenowy"1
żółtko jaja kurzego1/4 łyżeczki
soli1 łyżka
cukru1 łyżeczka
drożdży instantChleb bezglutenowy z ciasta
chlebowego - sposób przygotowania: Wszystko wymieszać, ciasto powinno
mieć rzadką konsystencje, wlać do wysmarowanej
olejem keksówki, zostawić na 20 min do wyrośnięcia, piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni ok. 45 min.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu