Wykonanie
            Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i 
drinki!Autor arturionidasCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)2 łyżki stołowe 
oleju400 ml 
mleko (o zawartości tłuszczu 3.2%) 450 g Koncentratu ciasta 
chlebowego " 
Chleb bezglutenowy"1 
żółtko jaja kurzego1/4 łyżeczki 
soli1 łyżka 
cukru1 łyżeczka 
drożdży instantChleb bezglutenowy z ciasta 
chlebowego - sposób przygotowania: Wszystko wymieszać, ciasto powinno 
mieć rzadką konsystencje, wlać do wysmarowanej 
olejem keksówki, zostawić na 20 min do wyrośnięcia, piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni ok. 45 min.Pączki 
serowe z 
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche 
ciasteczka z 
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne 
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje 
faworków.Zobacz też:Domowe 
sokiOprawa stołu