ßßß Cookit - przepis na Chleb bezglutenowy z ciasta chlebowego

Chleb bezglutenowy z ciasta chlebowego

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor arturionidas
Czas przygotowania: do 60 minut
Poziom trudności: łatwe
Ilość osób: dla 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (3 głosy)
2 łyżki stołowe oleju
400 ml mleko (o zawartości tłuszczu 3.2%) 450 g Koncentratu ciasta chlebowego " Chleb bezglutenowy"
1 żółtko jaja kurzego
1/4 łyżeczki soli
1 łyżka cukru
1 łyżeczka drożdży instant
Chleb bezglutenowy z ciasta chlebowego - sposób przygotowania: Wszystko wymieszać, ciasto powinno mieć rzadką konsystencje, wlać do wysmarowanej olejem keksówki, zostawić na 20 min do wyrośnięcia, piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni ok. 45 min.
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-17877307/chleb bezglutenowy z ciasta chlebowego/p