Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor
Anna Wrońska

Fot. shutterstock/Erika CrossCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osób

Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)2 dojrzałe (obrane bez pestkipokrojone na kawałki)
owoce mango1 szklanka (250 ml)
jogurtu naturalnego1 szklanka (250 ml) pokruszonego
lodu1/4 szklanki chudego
mleka1.5 łyżki płynnego
miodukilka kropli
olejku waniliowego1/4 łyżeczki mielonego
cynamonu1/8 łyżeczki mielonego
imbirucząstki
mango do dekoracjiKorzenne lassi z
mango - sposób przygotowania: Mieszamy w blenderze wszystkie składniki (parę cząstek
magno zostawiamy do dekoracji). Miksujemy tak długo, aż powstanie jednolity
napój. Wlewamy do szklaneczek, przed podaniem dekorujemy cząstkami
mango.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu