Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor bartekkajka2Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (5 głosów)Surówka
Kajków - składniki:2
papryki1 puszka
kukurydzy5
pieczarek1
cebula1 słoik
majonezuSurówka
Kajków - sposób przygotowania: Kroimy
paprykę w kostkę, a
pieczarki w plasterki. Wrzucamy wszystko do miski, dodajemy
kukurydzę i pokrojoną
cebulę. Łączymy składniki z
majonezem i mieszamy. SmacznegoPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu