Nazwa oryginalna bo i przepis wzięty z anglojęzycznej strony . Oczywiście zmodyfikowany i oto co z tego wyszło.Najlepiej smakują zaraz po upieczeniu, na ciepło i do zimnego piwka.Składniki:100 g margaryny Kasia rozpuszczonej i ostudzonej225g mąki1,5 łyżeczki proszku do pieczenia125g sera żółtego startego2 jajka125 ml mleka100g bekonu1 ząbek czosnkuBekon z czosnkiem smażymy na patelni. Do naczynia wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, bekon, 90g sera i mieszamy. Do drugiego naczynia wbijamy jajka, dodajemy mleko i Kasię. Wlewamy płynne składniki do suchych, cały czas mieszając. Gdy składniki są już wystarczająco połączone doprawiamy solą i pieprzem. Przekładamy do foremek i posypujemy wierzch resztą sera. Pieczemy w temperaturze 175 stopni przez 15 min.