Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Miesięcznik KuchniaCzas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia północnoamerykańskaIlość osób: powyżej 4 osób
Średnia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)25 dag
rostbefu30 dag świeżego
ananasaMarynata:po 10 łyżek
sosu sojowego i
soku ananasowego1 łyżeczka
oleju sezamowego1 łyżka
mioduStek z
ananasem - sposób przygotowania: Przygotuj marynatę: składniki połącz i wymieszaj.
Mięso włóż do marynaty na co najmniej 2 godziny.
Potem wyjmij, osącz z marynaty i upiecz na grillu.
Ananas pokrój w plastry i również upiecz na grillu.
Stek podawaj z
ananasem.DRÓBcarpaccio ze strusiny z
rukolą 7/22czeska rolada z
piersi indyka 1/59filety strusie z polewą
krabową 7/23gulasz ze strusiny z
fasolką szparagową 7/20indycze udo faszerowane smardzami 12/54indyczka po węgiersku nadziewana
orzechami 1/58indyczka z nadzieniem
żurawinowym 11/24indyk nadziewany 12/55indyPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu