Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor basia_gh

Poziom trudności: średnieŚrednia ocena potrawyOceń przepis (4 głosy)30 ml
Malibu 20 ml Havana Club 7 30 ml
sok ananasowy 25 ml
mleczko kokosowe 3 kawałki
ananasaPina Colada
Malibu - sposób przygotowania: Składniki wlać do blendera i dodać kruszonego
lodu, zmiksować. Uwaga: Zbyt duża ilość
lodu w blenderze może przytłumić. kremowy charakter tego koktajlu. Szklanka typu long
drink. Dekoracja: kawałek
ananasa i/lub listek, wisienka i
wiórki kokosowe.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu