Wykonanie
            Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i 
drinki!Autor AlaPoziom trudności: średnieŚrednia ocena potrawyOceń przepis (2 głosy)Pinia Colada - składniki:kostki 
lodusok ananasowy (z puszki)
mleko kokosowe z puszki
mleko skondensowane slodkie
rum (np. 
malibu)Pinia Colada - sposób przygotowania: Wypelnic blender 
lodem do ok. 1/2 lub 2/3 pojemnosci, dolac 
mleko kokosowe (3/4 wysokosci 
lodu), dodac 
sok ananasowy aby pokryl caly lod 
rum i 
mleko skondensowane wedlug uznania jesli ktos lubi mocno slodkie i z pradem, to wiecej...probowac i dodawac wedlug upodobania...wszystko zmiksowac w blenderze ale nie za dlugo konsystencja powinna byc gesta (nie wodnista)Pączki 
serowe z 
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche 
ciasteczka z 
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne 
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje 
faworków.Zobacz też:Domowe 
sokiOprawa stołu