Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Miesięcznik Kuchnia

Fot. Arkadiusz Ścichocki / AGPoziom trudności: średnie

Średnia ocena potrawyOceń przepis (24 głosy)Fresh Pinacolada - składniki:60 ml białego
rumu20 ml
syropu kokosowego80 ml
soku ananasowego40 ml
mlekaFresh Pinacolada - sposób przygotowania: Składniki zmiksuj w blenderze. Brzegi kieliszka udekoruj cząstką
ananasa, do środka wrzuć kilka kostek
lodu i wlej koktajl. Uwaga: prawdziwą pin~acoladę podaje się w ananasie: trzeba odciąć kawałek
owocu z pióropuszem - to będzie pokrywka.
Potem należy wydrążyć miąższ z dolnej części
ananasa, wlać koktajl i przykryć 'pokrywką'.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu