Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Miesięcznik KuchniaPoziom trudności: łatwe

Średnia ocena potrawyOceń przepis (7 głosów)Zimowa
whisky - składniki:1 szklaneczka
whisky1 łyżeczka
mioduZimowa
whisky - sposób przygotowania: Do szklaneczki
whisky wlej łyżeczkę - lub odrobinę więcej -
miodu. Szybko wymieszaj i wypij. Ten koktajl znakomicie rozgrzewa w chłodne dni.Trzeba pamiętać, że 'whisky' nie zawsze jest szkocka.
Alkohol ze Stanów Zjednoczonych lub Irlandii to 'whiskey'Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu