Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Poziom trudności: łatweŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)korzeń żeń-szenia0.5l wysokoprocentowej
wódkimiódPrzepis na żeńszeniówkę - sposób przygotowania: Zanurzyć korzeń w 0,5l wysokoprocentowej
wódki. Zamknąć i pozostawić na miesiąc. Osłodzić
miodem. Można też od razu zalać korzeń osłodzoną
miodem wódką.
Nalewkę pije się codziennie, ale nie więcej niż kieliszek.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu