Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Miesięcznik Kuchnia

Fot. Arkadiusz Ścichocki / AGPoziom trudności: łatwe

Średnia ocena potrawyOceń przepis (4 głosy)Cherry coctail - składniki:70 ml polish cherrypo 35 ml capri bitter i
wódki wyborowej10 ml
soku wiśniowegodo dekoracji: wisienki koktailoweCherry coctail - sposób przygotowania: Wrzucić do shakera pięć kostek
lodu. Kolejno wlewać:
sok wiśniowy, capri, polish cherry i
wódkę. Shakerem potrząsać przez 20 sekund, aby wszystkie składniki dokładnie się wymieszały i schłodziły. Wlać zawartość shakera do kieliszka koktailowego i ozdobić wisienką.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu