ßßß
Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (11 głosów)10 dag lodów waniliowych lub śmietankowych10 dag jagód30 ml wódkiświeża melisa10 ml syropu klonowego do dekoracji wiórki z czekoladyLody z gorącym sosem jagodowym - sposób przygotowania: Syrop klonowy podgrzewamy w rondlu, dodajemy alkohol i jagody. Chwilę gotujemy, aby odparować nadmiar wody. Gdy sos zgęstnieje, układamy lody na talerzykach, oblewamy gorącym sosem i dekorujemy czekoladą oraz melisą.Pyszne lody w 5 minut, bez dodatku cukru. Spróbuj!Profiteroles z lodamiLody kokosoweSorbet jagodowyLody z prawdziwej czekoladyPyszne dodatki do lodów
podaniem sosu możesz go przetrzeć przez sito. Lody z gorącym sosem jagodowym 10 dag lodów waniliowych lub śmietankowych 10 dag jagód 30 ml wódki świeża melisa 10 ml syropu klonowego do dekoracji wiórki z czekolady Syrop klonowy podgrzewamy w rondlu, dodajemy alkohol i jagody. Chwilę gotujemy, abyZ Chełmońskim na kanapie, swego rodzaju poczekalnię, a może miejsce ablucji przed wejściem do świątyni dumania? Odpoczywając przy kawie i lodach w gorącym jagodowym sosie, myślę, że chętnie tu kiedyś wrócę, tak jak wraca się do galerii, żeby jeszcze raz kontemplować dzieła sztuki, dostrzec szczegóły, które umknęły za pierwszymIdziemy na jagody!
naleśników. Lody z gorącym sosem jagodowym 10 dag lodów waniliowych lub śmietankowych 10 dag jagód 30 ml wódki świeża melisa 10 ml syropu klonowego do dekoracji wiórki z czekolady Syrop klonowy podgrzewamy w rondlu, dodajemy alkohol i jagody. Chwilę gotujemy, aby odparować nadmiar wody. Gdy sos