Wykonanie
Torcik zrobiony dawno temu na urodziny Zosi. Ładny, smaczny i przede wszystkim kolorowy - więc na czteroletniej dziewczynki po prostu idealny. Nie podobają mi się
torty z masy cukrowej - może są pięknie - ale jakoś taki domowy tort - w całości jadalny jest dla mnie numerem jeden!

Składniki :*
biszkopt z tego przepisu jest najlepszy* litr
śmietany kremówki* łyżka
cukru pudru* słoiczek
dżemu malinowego* 200g świeżych
malin* szklanka ciepłej, przegotowanej
wody* sok z połowy
cytryny* kolorowe lentylki do dekoracji* podłużne
biszkopty do dekoracji*
czekoladowe literki do dekoracji

Przygotowanie :Wystudzony
biszkopt przekroić na 3 części. Kremówkę ubić z
cukrem pudrem, dodać rozdrobnione
maliny. Każdy blat polać odrobiną
wody z
cytryną, posmarować
dżemem i kremem. Złożyć całość, posmarować kremem i wyrównać boki. Dokleić
biszkopty, udekorować. Można tort przewiązać wstążką.